TERME OLIMIA # 2 nočitve s polpezionom + kopanje že za €93,5/os!

DESTINACIJA

terme olimia

HOTEL

aparthotel rosa ****

CENA

187 EUR /2 NOČI/ 2 OS
+ polpenzion + kopanje

DATUMI

2.9.- 16.10.2018

terme olimia

* Ponudba vključuje *
 • 2x najem apartmaja za 2 osebi
 • 2x polpenzion v gostišču Lipa za 2 osebi
 • Pripravo apartmaja, posteljnino, menjavo brisač in kuhinjskih krp
 • Kopanje v Family wellness Termalija – Termalija Relax in Termalija Family Fun (do 30. 9. 2018)
 • Kopanje v Family wellness Termalija – Termalija Relax (po 1. 10. 2018)
 • Nočno kopanje v bazenih Wellness centra Termalija (petek in sobota)
 • Kopanje v bazenih Vodnega planeta v Termah Tuhelj
 • Kopalne brisače za bazen
 • Aquaaerobiko po programu, telovadbo za dobro jutro
 • Uporabo fitness studia
 • Končno čiščenje
 • Brezplačni Wi-Fi
 • Brezplačno parkirišče v garaži
 • Kupon je unovčljiv od 2. 9. 2018 do 26. 10. 2018, od nedelje do petka (doplačilo za bivanje od petka do nedelje znaša 14,40 €/paket)

VSE SKUPAJ že ZA €187/2 OS/2 NOČI

Idilična zelena okolica bo vaš oddih naredila brezskrben. Apartmaji aparthotela Rosa so narejeni po meri družine, primerni pa so tudi za sproščeno razvajanje v dvoje.

Z veseljem vas obveščamo, da smo odprli popolnoma nov del Wellness centra Termalija z nazivom FAMILY FUN, ki ponuja atraktivne bazenske in obbazenske vsebine za družine, otroke in mladino: tobogana novih dimenzij in avantur, plezalna stena nad bazenom s slapovi, multidimenzionalno doživetje v 7D kinu … Posebej poskrbljeno pa je tudi za naše najmlajše obiskovalce: bazen za malčke z mivko, mirna družinska počivališča, previjalnice, dojilnice, prostori za pripravo otroške hrane …

Cena celotnega paketa 9 dnevnega dopusta za eno osebo z vključenim polpenzionom in prevozom v Makedoniji v Ohridu že za  369 EUR.

Vam izbrana destinacija ali termin ne ustrezata? Preverite tukaj!​

Letalske 
Karte

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe letalskih kart za drug termin ali destinacijo!

NASVET: JetRadar deluje tako, da primerja ponudbe vseh svetovno znanih iskalnikov (vključno z Skyscanner-jem, Momondo-m, idr.) ter vas v primeru želje po nakupu karte, preusmeri na stran, kjer je bila ponudba najdena. S ciljem, da najde najbol ugodno ponudbo, preišče tudi lokalne strani, zato se lahko zgodi, da vas na primer za nakup preusmeri na neko spletno stran v italijanskem jeziku, če je odhod letala iz Benetk ali Trsta. V kolikor tujega jezika niste vešči, pri nakupu svetujemo uporabo “google translate” strani, na kateri pristanete.

Nočitve 
in bivanje

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe nočitev za drug termin ali destinacijo!

NASVET#1: S klikom na ta ali gornji Booking link, boste po realizaciji nakupa in potovanja prejeli 10% vrednosti nazaj na svoj račun. Za vsak slučaj napišemo še referenčno kodo: 94513

NASVET#2:  Za prijavo svojega prvega računa Airbnb prejmete 30 EUR potovalnega kredita, ki ga lahko porabite že pri naslednjem potovanju. Z Airbnb imamo zelo dobre izkušnje – resnično dobite največ za najmanj denarja. Vendar, ker so ponudniki nočitev fizične osebe in ne registrirane ustavnove kot so hoteli, hostli, idr. predlagamo, da vedno preden izvedete rezervacijo, stopite v stik s posameznikom, ki ponuja nastvitev ter predhodno preberete ocene drugih gostov (review-e).  Za vsak slučaj napišemo še poln URL naslov z darilom, ki ga samo kopirate v brskalnik: https://www.airbnb.com/c/hanai42.

Letališki 
transfer

Za željen termin preverite konkurenčne ponudbe prevozov od doma do katerega do bližnjih letališč (in obratno)!

NASVET: Za svojo prvo vožnji pri ponudniku letaliških transferjev GoOpti lahko z uporabo kode RFLI553YE872 pridobite 5 EUR popusta! Hiter pregled cen in destinacij, ki jih GoOpti  ponuja, si poglejte tukaj. Imejte v mislih, da ponudniki transferjev ne vozijo zgolj do letališč, pač pa zelo radi ustavijo tudi v centru mesta, ki je na poti, tako da je to lahko tudi udoben način potovanja do katere od bližnjih metropol.

Delite prebrano naprej!