KORČULA # 7 nočitev v hotelu **** s polpenzionom + gratis 2 otroka že za €533/os!

DESTINACIJA

KORČULA

HOTEL

Korkyra

CENA

1066 EUR/2 0s
polpenzion + GRATIS 2 otroka

DATUMI

1.7.2018 -15.7.2018

Korčula

* Ponudba vključuje *
  • 7x nočitev v dvoposteljni sobi s pogledom na morje ali vrt za 2 osebi (2 otroka do 10. leta brezplačno)
  • 7x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebo
  • Pijača dobrodošlice
  • Uporabo bazena ter ležalnikov in brisač na bazenu
  • Uporabo wellness centra in fitnessa
  • 1x povratna karta po osebi na dan za prevoz z ladjo na mestno plažo na drugi strani zaliva
  • Brezplačni Wi-Fi
  • Brezplačno parkirišče
  • Kupon je unovčljiv od 1. 7. 2018 do 15. 7. 2018

VSE SKUPAJ že ZA €1.066/družino

Družinski Hotel Korkyra **** se nahaja na otoku Korčula, v južnem delu Dalmacije. Je kraj, kjer lahko spoznate najlepši del Hrvaške. Že veliko let je to najpomembnejši hotel v mestu in predstavlja kombinacijo lagodnega življenjskega stila s storitvami, prilagojenimi vsakemu posamezniku.

Cena celotnega paketa 8 dnevnega dopusta za dve osebi (polpenzion + gratis 2 otroka do 10.leta) na otoku Korčula  že za  1099 EUR (oz. 533  EUR/osebo).

Vam izbrana destinaicja ali termin ne ustrezata? Preverite tukaj!

Letalske 
Karte

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe letalskih kart za drug termin ali destinacijo!

NASVET: JetRadar deluje tako, da primerja ponudbe vseh svetovno znanih iskalnikov (vključno z Skyscanner-jem, Momondo-m, idr.) ter vas v primeru želje po nakupu karte, preusmeri na stran, kjer je bila ponudba najdena. S ciljem, da najde najbol ugodno ponudbo, preišče tudi lokalne strani, zato se lahko zgodi, da vas na primer za nakup preusmeri na neko spletno stran v italijanskem jeziku, če je odhod letala iz Benetk ali Trsta. V kolikor tujega jezika niste vešči, pri nakupu svetujemo uporabo “google translate” strani, na kateri pristanete.

Nočitve 
in bivanje

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe nočitev za drug termin ali destinacijo!

NASVET#1: S klikom na ta ali gornji Booking link, boste po realizaciji nakupa in potovanja prejeli 10% vrednosti nazaj na svoj račun. Za vsak slučaj napišemo še referenčno kodo: 94513

NASVET#2: Za prijavo svojega prvega računa Airbnb preko te ali gornje povezave prejmete 30 EUR potovalnega kredita, ki ga lahko porabite že pri naslednjem potovanju. Z Airbnb imamo zelo dobre izkušnje – resnično dobite največ za najmanj denarja. Vendar, ker so ponudniki nočitev fizične osebe in ne registrirane ustavnove kot so hoteli, hostli, idr. predlagamo, da vedno preden izvedete rezervacijo, stopite v stik s posameznikom, ki ponuja nastvitev ter predhodno preberete ocene drugih gostov (review-e).  

Letališki 
transfer

Za željen termin preverite konkurenčne ponudbe prevozov od doma do katerega do bližnjih letališč (in obratno)!

NASVET: Za svojo prvo vožnji pri ponudniku letaliških transferjev GoOpti lahko z uporabo kode RFLI553YE872 pridobite 5 EUR popusta! Hiter pregled cen in destinacij, ki jih GoOpti  ponuja, si poglejte tukaj. Imejte v mislih, da ponudniki transferjev ne vozijo zgolj do letališč, pač pa zelo radi ustavijo tudi v centru mesta, ki je na poti, tako da je to lahko tudi udoben način potovanja do katere od bližnjih metropol.

Delite prebrano naprej!