TERME PTUJ – GLAMPING v vinskem sodu # 2 nočitev (polpenzion + bazen + savna) že za €64/os!

DESTINACIJA

TERME PTUJ

HOTEL

GLAMPING V VINSKEM SODU

CENA

128 EUR /2 NOČI/ 2 OS
+ polpenzion, kopanje, savna

DATUMI

Kupon je unovčljiv od 11.06.2018 - 20.07.2018

GLAMPING V VINSKEM SODU - TERME PTUJ

* Ponudba vključuje *
  • 2x nočitev v vinskem sodu za 2 osebi
  • 2x polpenzion (zajtrk in večerja v restavraciji Zila) za 2 osebi
  • 2x dnevni vstop v notranje in zunanje bazene Termalnega Parka (plavalni bazen, otroški bazen s toboganom, whirpool, sklop zunanjih toboganov, počasna reka, bazen z valovi, masažni bazen)
  • 2x dnevno vstop v savne v Termalnem Parku (turška, finska, savni v panonski hiši in vinskem sodu)
  • 1x 60-minutna Amor kopel v wellnessu v Grand Hotel Primus za 2 osebi
  • 2x vstop v rimski svet bazenov Vespasianus in savn Flavia v Grand Hotelu Primus
  • Končno čiščenje vinskega soda
  • Kupon je unovčljiv do 20. 7. 2018, doplačilo za bivanje od petka do nedelje in med prazniki znaša 5 €/oseba/dan

VSE SKUPAJ že ZA €128/2 OS/2 NOČI

Edinstveno doživetje – kampiranje v vinskem sodu!

Terme Ptuj v Glamping Vinski Vasi ponujajo posebno izkušnjo bivanja v velikih sodih za vino, ki zagotavljajo udobje hotelske sobe na prostem. V skladu z bogato vinsko tradicijo vinogradništva na Ptuju, 9 vinskih sodov je predelano z namenom ustvarjanja izvirne turistične izkušnje. Osem sodov je opremljeno z ležišči, deveti pa s savno. Pod avtohtono vinsko trto vinske vasi so organizirani dogodki, povezani z lokalnimi vinogradi in rimskimi tradicijami.

Cena celotnega paketa 3 dnevnega dopusta za dve osebi (polpenzion + kopanje + savna) v Termah Ptuj že za  128 EUR (oz. 64 EUR/osebo). NAMIG: Če želite podaljšati razvajanje v termah, lahko kupite več kuponov.

Vam izbrana destinacija ali termin ne ustrezata? Preverite tukaj!​

Letalske 
Karte

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe letalskih kart za drug termin ali destinacijo!

NASVET: JetRadar deluje tako, da primerja ponudbe vseh svetovno znanih iskalnikov (vključno z Skyscanner-jem, Momondo-m, idr.) ter vas v primeru želje po nakupu karte, preusmeri na stran, kjer je bila ponudba najdena. S ciljem, da najde najbol ugodno ponudbo, preišče tudi lokalne strani, zato se lahko zgodi, da vas na primer za nakup preusmeri na neko spletno stran v italijanskem jeziku, če je odhod letala iz Benetk ali Trsta. V kolikor tujega jezika niste vešči, pri nakupu svetujemo uporabo “google translate” strani, na kateri pristanete.

Nočitve 
in bivanje

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe nočitev za drug termin ali destinacijo!

NASVET#1: S klikom na ta ali gornji Booking link, boste po realizaciji nakupa in potovanja prejeli 10% vrednosti nazaj na svoj račun. Za vsak slučaj napišemo še referenčno kodo: 94513

NASVET#2:  Za prijavo svojega prvega računa Airbnb prejmete 30 EUR potovalnega kredita, ki ga lahko porabite že pri naslednjem potovanju. Z Airbnb imamo zelo dobre izkušnje – resnično dobite največ za najmanj denarja. Vendar, ker so ponudniki nočitev fizične osebe in ne registrirane ustavnove kot so hoteli, hostli, idr. predlagamo, da vedno preden izvedete rezervacijo, stopite v stik s posameznikom, ki ponuja nastvitev ter predhodno preberete ocene drugih gostov (review-e).  Za vsak slučaj napišemo še poln URL naslov z darilom, ki ga samo kopirate v brskalnik: https://www.airbnb.com/c/hanai42.

Letališki 
transfer

Za željen termin preverite konkurenčne ponudbe prevozov od doma do katerega do bližnjih letališč (in obratno)!

NASVET: Za svojo prvo vožnji pri ponudniku letaliških transferjev GoOpti lahko z uporabo kode RFLI553YE872 pridobite 5 EUR popusta! Hiter pregled cen in destinacij, ki jih GoOpti  ponuja, si poglejte tukaj. Imejte v mislih, da ponudniki transferjev ne vozijo zgolj do letališč, pač pa zelo radi ustavijo tudi v centru mesta, ki je na poti, tako da je to lahko tudi udoben način potovanja do katere od bližnjih metropol.

Delite prebrano naprej!