POREČ # 7 nočitev s polpenzionom v Hotelu Delfin že od €205/os

DESTINACIJA

POreč

HOTEL

delfin

CENA

205 EUR /7 NOČI/ 1 OS
+ vključen polpenzion

DATUMI

25.8. - 1.9.2018, 1.9. - 8.9.2018, 8.9. - 22.9.2018

Poreč

* Ponudba vključuje *
  • 7x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi 
  • 1 otrok do starosti 11,99 leta biva brezplačno
  • 7x polpenzion za 2 osebi
  • Uporabo zunanjega bazena (vključena uporaba ležalnikov)
  • Turistično takso
  • Brezplačni Wi-Fi (na recepciji)
  • Kuponi so unovčljivi v treh časovnih obdobjih v avgustu in septembru. Cena kupona je odvisna od obdobja korišenja. Več informacij se nahaja na gumbih za rezervacijo.

VSE SKUPAJ že ZA €409/7 NOČI/par

Prenesite poletne radosti v začetek septembra!

Hotel Delfin v Poreču je pravo mesto v malem. Najdite zatočišče pred vsakdanjostjo v simpatičnem hotelu, v katerem vam nikdar ne bo dolgčas. Zabava v večernih urah, organizirano nočno kopanje in sprehodi pod zvezdnatim nebom ustvarjajo idealno mesto za vse romantike.

Cena celotnega paketa 8 dnevnega dopusta za eno osebo z vključenim polpenzionom v Hotelu Delfin v Poreču že od 205 EUR (oz. 409 EUR/par ali mlada družina).

Vam izbrana destinacija ali termin ne ustrezata? Preverite tukaj!​

Letalske 
Karte

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe letalskih kart za drug termin ali destinacijo!

NASVET: JetRadar deluje tako, da primerja ponudbe vseh svetovno znanih iskalnikov (vključno z Skyscanner-jem, Momondo-m, idr.) ter vas v primeru želje po nakupu karte, preusmeri na stran, kjer je bila ponudba najdena. S ciljem, da najde najbol ugodno ponudbo, preišče tudi lokalne strani, zato se lahko zgodi, da vas na primer za nakup preusmeri na neko spletno stran v italijanskem jeziku, če je odhod letala iz Benetk ali Trsta. V kolikor tujega jezika niste vešči, pri nakupu svetujemo uporabo “google translate” strani, na kateri pristanete.

Nočitve 
in bivanje

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe nočitev za drug termin ali destinacijo!

NASVET#1: S klikom na ta ali gornji Booking link, boste po realizaciji nakupa in potovanja prejeli 10% vrednosti nazaj na svoj račun. Za vsak slučaj napišemo še referenčno kodo: 94513

NASVET#2:  Za prijavo svojega prvega računa Airbnb prejmete 30 EUR potovalnega kredita, ki ga lahko porabite že pri naslednjem potovanju. Z Airbnb imamo zelo dobre izkušnje – resnično dobite največ za najmanj denarja. Vendar, ker so ponudniki nočitev fizične osebe in ne registrirane ustavnove kot so hoteli, hostli, idr. predlagamo, da vedno preden izvedete rezervacijo, stopite v stik s posameznikom, ki ponuja nastvitev ter predhodno preberete ocene drugih gostov (review-e).  Za vsak slučaj napišemo še poln URL naslov z darilom, ki ga samo kopirate v brskalnik: https://www.airbnb.com/c/hanai42.

Letališki 
transfer

Za željen termin preverite konkurenčne ponudbe prevozov od doma do katerega do bližnjih letališč (in obratno)!

NASVET: Za svojo prvo vožnji pri ponudniku letaliških transferjev GoOpti lahko z uporabo kode RFLI553YE872 pridobite 5 EUR popusta! Hiter pregled cen in destinacij, ki jih GoOpti  ponuja, si poglejte tukaj. Imejte v mislih, da ponudniki transferjev ne vozijo zgolj do letališč, pač pa zelo radi ustavijo tudi v centru mesta, ki je na poti, tako da je to lahko tudi udoben način potovanja do katere od bližnjih metropol.

Delite prebrano naprej!