Hotel Golte **** # 2 dnevno wellness razvajanje z masažo že od €100/os

DESTINACIJA

GOLTE

HOTEL

HOTEL Golte ****

CENA

199 EUR /2 NOČI/ 2 OS
+ polpenzion in wellness

DATUMI

Kupon je unovčljiv do 1.10.2018

hotel Golte

* Ponudba vključuje *
 • 2x nočitev v nadstandardni sobi s pogledom na planino za 2 osebi
 • 2x polpenzion v udobju hotelske restavracije (zajtrk in večerja) za 2 osebi
 • Neomejen vstop v Wellness center nad oblaki za 2 osebi
 • Sproščujočo aromo masažo hrbta s toplim aroma oljem (25 minut) za 2 osebi
 • Refleksno masažo stopal (25 minut) za 2 osebi
 • Savna ritual s pijačo dobrodošlice (14:00 – 17:00)
 • Možnost koriščenja zunanjega bazena in terase ob sobotah in nedeljah (10:30 – 16:30)
 • Bon v vrednosti 10 € za nego telesa ali obraza po izbiri
 • Darilo iz wellness centra ob prihodu
 • Neomejeno uporabo fitness centra
 • Kopalni plašč in copate v sobi
 • Brezplačni Wi-Fi
 • Brezplačno parkirišče
 • Kupon je unovčljiv do 1. 10. 2018

VSE SKUPAJ že ZA €369/1 OS/8 NOČI

Ohladite in razvajajte se s partnerjem v gorskem SPA Hotelu Golte!

Hotel Golte se nahaja na 1.410 m nadmorske višine, v osrčju krajinskega parka Golte. Razvajajte se z odlično hrano, masažami, savnanjem, rekreacijo in kopanjem v zunanjem bazenu. 

Cena celotnega paketa 3 dnevnega dopusta za eno osebo z vključenim polpenzionom in wellness programom v Hotelu Golte že za  100,00 EUR (oz. 199,00 EUR/2 os).

Vam izbrana destinacija ali termin ne ustrezata? Preverite tukaj!​

Letalske 
Karte

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe letalskih kart za drug termin ali destinacijo!

NASVET: JetRadar deluje tako, da primerja ponudbe vseh svetovno znanih iskalnikov (vključno z Skyscanner-jem, Momondo-m, idr.) ter vas v primeru želje po nakupu karte, preusmeri na stran, kjer je bila ponudba najdena. S ciljem, da najde najbol ugodno ponudbo, preišče tudi lokalne strani, zato se lahko zgodi, da vas na primer za nakup preusmeri na neko spletno stran v italijanskem jeziku, če je odhod letala iz Benetk ali Trsta. V kolikor tujega jezika niste vešči, pri nakupu svetujemo uporabo “google translate” strani, na kateri pristanete.

Nočitve 
in bivanje

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe nočitev za drug termin ali destinacijo!

NASVET#1: S klikom na ta ali gornji Booking link, boste po realizaciji nakupa in potovanja prejeli 10% vrednosti nazaj na svoj račun. Za vsak slučaj napišemo še referenčno kodo: 94513

NASVET#2:  Za prijavo svojega prvega računa Airbnb prejmete 30 EUR potovalnega kredita, ki ga lahko porabite že pri naslednjem potovanju. Z Airbnb imamo zelo dobre izkušnje – resnično dobite največ za najmanj denarja. Vendar, ker so ponudniki nočitev fizične osebe in ne registrirane ustavnove kot so hoteli, hostli, idr. predlagamo, da vedno preden izvedete rezervacijo, stopite v stik s posameznikom, ki ponuja nastvitev ter predhodno preberete ocene drugih gostov (review-e).  Za vsak slučaj napišemo še poln URL naslov z darilom, ki ga samo kopirate v brskalnik: https://www.airbnb.com/c/hanai42.

Letališki 
transfer

Za željen termin preverite konkurenčne ponudbe prevozov od doma do katerega do bližnjih letališč (in obratno)!

NASVET: Za svojo prvo vožnji pri ponudniku letaliških transferjev GoOpti lahko z uporabo kode RFLI553YE872 pridobite 5 EUR popusta! Hiter pregled cen in destinacij, ki jih GoOpti  ponuja, si poglejte tukaj. Imejte v mislih, da ponudniki transferjev ne vozijo zgolj do letališč, pač pa zelo radi ustavijo tudi v centru mesta, ki je na poti, tako da je to lahko tudi udoben način potovanja do katere od bližnjih metropol.

Delite prebrano naprej!