OTOK HVAR – Vrboska # 5 nočitev s polpenzionom v Senses Resort **** že za €412/družina

DESTINACIJA

Otok Hvar, vrboska

HOTEL

SENSES RESORT ****

CENA

412 EUR /5 NOČI/ 2 OS
+ polpenzion, otrok do 11,99 leta

DATUMI

Kupon je unovčljiv od 17.9. do 15.10.2018

OTOK HVAR - Vrboska

* Ponudba vključuje *
  • 5x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na morsko stran za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let v postelji s starši brezplačno)
  • 5x polpenzion za 2 osebi
  • Neomejeno uporabo bazena
  • Neomejeno uporabo fitnessa
  • Brezplačni Wi-Fi
  • Brezplačno parkirišče
  • Turistično takso
  • Kupon je unovčljiv od 17. 9. 2018 do 15. 10. 2018

VSE SKUPAJ že ZA €412/družina/5 NOČI

Doživite september malo drugače – podaljšajte pridih poletja na najbolj sončnem hrvaškem otoku!

Senses Resort se nahaja na idealni lokaciji ob morju in je okružen z borovim gozdom ter mediteransko vegetacijo. Od plaže je oddaljen le 1 minuto. Novo obnovljeno letovišče (prej TN Adriatic) se nahaja v neposredni bližini romantičnega mesta Vrboska na otoku Hvar – najbolj sončnem hrvaškem otoku, ki je znan tudi kot eden najlepših otokov na svetu. 

Otok Hvar je odlična izbira za bolj aktivne dopustnike, ki radi okušate lokalne specialitete. Neomejena uporaba fitnessa in neposredna bližina teniških igrišč pa bosta poskrbela tudi za dobro počutje in lepo postavo.

Cena celotnega paketa 6 dnevnega dopusta za celo družino z vključenim polpenzionom v nadstandardno urejenem Senses Resort-u **** na otoku Hvar že za  412 EUR.

Vam izbrana destinacija ali termin ne ustrezata? Preverite tukaj!​

Letalske 
Karte

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe letalskih kart za drug termin ali destinacijo!

NASVET: JetRadar deluje tako, da primerja ponudbe vseh svetovno znanih iskalnikov (vključno z Skyscanner-jem, Momondo-m, idr.) ter vas v primeru želje po nakupu karte, preusmeri na stran, kjer je bila ponudba najdena. S ciljem, da najde najbol ugodno ponudbo, preišče tudi lokalne strani, zato se lahko zgodi, da vas na primer za nakup preusmeri na neko spletno stran v italijanskem jeziku, če je odhod letala iz Benetk ali Trsta. V kolikor tujega jezika niste vešči, pri nakupu svetujemo uporabo “google translate” strani, na kateri pristanete.

Nočitve 
in bivanje

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe nočitev za drug termin ali destinacijo!

NASVET#1: S klikom na ta ali gornji Booking link, boste po realizaciji nakupa in potovanja prejeli 10% vrednosti nazaj na svoj račun. Za vsak slučaj napišemo še referenčno kodo: 94513

NASVET#2:  Za prijavo svojega prvega računa Airbnb prejmete 30 EUR potovalnega kredita, ki ga lahko porabite že pri naslednjem potovanju. Z Airbnb imamo zelo dobre izkušnje – resnično dobite največ za najmanj denarja. Vendar, ker so ponudniki nočitev fizične osebe in ne registrirane ustavnove kot so hoteli, hostli, idr. predlagamo, da vedno preden izvedete rezervacijo, stopite v stik s posameznikom, ki ponuja nastvitev ter predhodno preberete ocene drugih gostov (review-e).  Za vsak slučaj napišemo še poln URL naslov z darilom, ki ga samo kopirate v brskalnik: https://www.airbnb.com/c/hanai42.

Letališki 
transfer

Za željen termin preverite konkurenčne ponudbe prevozov od doma do katerega do bližnjih letališč (in obratno)!

NASVET: Za svojo prvo vožnji pri ponudniku letaliških transferjev GoOpti lahko z uporabo kode RFLI553YE872 pridobite 5 EUR popusta! Hiter pregled cen in destinacij, ki jih GoOpti  ponuja, si poglejte tukaj. Imejte v mislih, da ponudniki transferjev ne vozijo zgolj do letališč, pač pa zelo radi ustavijo tudi v centru mesta, ki je na poti, tako da je to lahko tudi udoben način potovanja do katere od bližnjih metropol.

Delite prebrano naprej!