MAKARSKA # 7 nočitev v vili *** (polpenzion + gratis otrok) že za €270/os!

DESTINACIJA

MAKARSKA

HOTEL

VILA NIKE

CENA

539 EUR/2 os
polpenzion + GRATIS otrok

DATUMI

Na razpolago je več terminov v različnih obdobjih

MAKARSKA

* Ponudba vključuje *
  • 7x nočitev v dvoposteljni sobi s francoskim balkonom za 2 osebi
  • 7x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi
  • Pijačo ob večerji (žganje, višnjevača, 0,2 l rdeče ali belo vino, sok)
  • Brezplačni Wi-Fi
  • Kupon je unovčljiv od 30. 6. do 7. 7. 2018, od 7. 7. do 14. 7. 2018, od 28. 7. do 4. 8. 2018, od 4. 8. do 11. 8. 2018 in od 18. 8. do 25. 8. 2018

VSE SKUPAJ že ZA €539/družino

Makarska, prisrčno mesto v južni Dalmaciji, se nahaja v lepem zalivu ob vznožju planine Biokovo in enem najčistejših morij na Sredozemlju. Makarska je glavno turistično središče na celotni Makarski rivieri, ki sega od Brela do Gradca. Makarska riviera, riviera dolge prodnate plaže, riviera čudovite obale, morja in sonca, omogoča toplo in nepozabno dalmatinsko poletje.

Villa Nika se nahaja v bližini starega mestnega jedra Makarske in 150 m od glavne promenade. Od vile do plaže je le 400 metrov.

Cena celotnega paketa 8 dnevnega dopusta za dve osebi (polpenzion + gratis  otroka do 6,99 let) v Makarski  že za  539 EUR (oz. 270 EUR/osebo).

Vam izbrana destinacija ali termin ne ustrezata? Preverite tukaj!​

Letalske 
Karte

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe letalskih kart za drug termin ali destinacijo!

NASVET: JetRadar deluje tako, da primerja ponudbe vseh svetovno znanih iskalnikov (vključno z Skyscanner-jem, Momondo-m, idr.) ter vas v primeru želje po nakupu karte, preusmeri na stran, kjer je bila ponudba najdena. S ciljem, da najde najbol ugodno ponudbo, preišče tudi lokalne strani, zato se lahko zgodi, da vas na primer za nakup preusmeri na neko spletno stran v italijanskem jeziku, če je odhod letala iz Benetk ali Trsta. V kolikor tujega jezika niste vešči, pri nakupu svetujemo uporabo “google translate” strani, na kateri pristanete.

Nočitve 
in bivanje

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe nočitev za drug termin ali destinacijo!

NASVET#1: S klikom na ta ali gornji Booking link, boste po realizaciji nakupa in potovanja prejeli 10% vrednosti nazaj na svoj račun. Za vsak slučaj napišemo še referenčno kodo: 94513

NASVET#2:  Za prijavo svojega prvega računa Airbnb prejmete 30 EUR potovalnega kredita, ki ga lahko porabite že pri naslednjem potovanju. Z Airbnb imamo zelo dobre izkušnje – resnično dobite največ za najmanj denarja. Vendar, ker so ponudniki nočitev fizične osebe in ne registrirane ustavnove kot so hoteli, hostli, idr. predlagamo, da vedno preden izvedete rezervacijo, stopite v stik s posameznikom, ki ponuja nastvitev ter predhodno preberete ocene drugih gostov (review-e).  Za vsak slučaj napišemo še poln URL naslov z darilom, ki ga samo kopirate v brskalnik: https://www.airbnb.com/c/hanai42.

Letališki 
transfer

Za željen termin preverite konkurenčne ponudbe prevozov od doma do katerega do bližnjih letališč (in obratno)!

NASVET: Za svojo prvo vožnji pri ponudniku letaliških transferjev GoOpti lahko z uporabo kode RFLI553YE872 pridobite 5 EUR popusta! Hiter pregled cen in destinacij, ki jih GoOpti  ponuja, si poglejte tukaj. Imejte v mislih, da ponudniki transferjev ne vozijo zgolj do letališč, pač pa zelo radi ustavijo tudi v centru mesta, ki je na poti, tako da je to lahko tudi udoben način potovanja do katere od bližnjih metropol.

Delite prebrano naprej!