DALMACIJA – HOTEL KRILO*** # 7 noči s polpenzionom že za €274,50/osebo

DESTINACIJA

KRILO JESENICE, SREDNJA DALMACIJA

HOTEL

KRILO***

CENA

549 EUR /7 NOČI/ 2 OS
+ polpenzion

DATUMI

Kupon je unovčljiv od 01.07.2018 - 31.08.2018

POLETJE V SREDNJI DALMACIJI

* Ponudba vključuje *
  • 7x nočitev v dvoposteljni sobi s pogledom na morje za 2 osebi
  • 7x polpenzion za 2 osebi
  • Pijačo dobrodošlice (steklenica šampanjca)
  • Otroško posteljico (na povpraševanje); otrok do 1,99 leta biva brezplačno
  • Brezplačni Wi-Fi
  • Brezplačno parkirišče
  • Kupon je unovčljiv od 1. 7. 2018 do 31. 8. 2018 

VSE SKUPAJ že ZA €549/2 OS/7 NOČI

Preživite poletje v Srednji Dalmaciji!

Hotel Krilo je miren družinski hotel, ki se nahaja v Krilu Jesenice. Hotel se ponaša s pogledom na morje in zasebno a la carte restavracijo. Nahaja se ob plaži, v središču majhnega dalmatinskega mesta Krilo Jesenice, 14 km južno od Splita. To je idealno mesto za družinske počitnice, mlajše in starejše pare, ki si želijo mirnih počitnic.

Cena celotnega paketa 8 dnevnega dopusta za dve osebi (+ polpenzion) v butičnem hotelu v Srednji Dalmaciji že za  549 EUR (oz. 274,50 EUR/osebo). NAMIG: Če želite podaljšati razvajanje na morju, lahko kupite več kuponov.

Vam izbrana destinacija ali termin ne ustrezata? Preverite tukaj!​

Letalske 
Karte

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe letalskih kart za drug termin ali destinacijo!

NASVET: JetRadar deluje tako, da primerja ponudbe vseh svetovno znanih iskalnikov (vključno z Skyscanner-jem, Momondo-m, idr.) ter vas v primeru želje po nakupu karte, preusmeri na stran, kjer je bila ponudba najdena. S ciljem, da najde najbol ugodno ponudbo, preišče tudi lokalne strani, zato se lahko zgodi, da vas na primer za nakup preusmeri na neko spletno stran v italijanskem jeziku, če je odhod letala iz Benetk ali Trsta. V kolikor tujega jezika niste vešči, pri nakupu svetujemo uporabo “google translate” strani, na kateri pristanete.

Nočitve 
in bivanje

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe nočitev za drug termin ali destinacijo!

NASVET#1: S klikom na ta ali gornji Booking link, boste po realizaciji nakupa in potovanja prejeli 10% vrednosti nazaj na svoj račun. Za vsak slučaj napišemo še referenčno kodo: 94513

NASVET#2:  Za prijavo svojega prvega računa Airbnb prejmete 30 EUR potovalnega kredita, ki ga lahko porabite že pri naslednjem potovanju. Z Airbnb imamo zelo dobre izkušnje – resnično dobite največ za najmanj denarja. Vendar, ker so ponudniki nočitev fizične osebe in ne registrirane ustavnove kot so hoteli, hostli, idr. predlagamo, da vedno preden izvedete rezervacijo, stopite v stik s posameznikom, ki ponuja nastvitev ter predhodno preberete ocene drugih gostov (review-e).  Za vsak slučaj napišemo še poln URL naslov z darilom, ki ga samo kopirate v brskalnik: https://www.airbnb.com/c/hanai42.

Letališki 
transfer

Za željen termin preverite konkurenčne ponudbe prevozov od doma do katerega do bližnjih letališč (in obratno)!

NASVET: Za svojo prvo vožnji pri ponudniku letaliških transferjev GoOpti lahko z uporabo kode RFLI553YE872 pridobite 5 EUR popusta! Hiter pregled cen in destinacij, ki jih GoOpti  ponuja, si poglejte tukaj. Imejte v mislih, da ponudniki transferjev ne vozijo zgolj do letališč, pač pa zelo radi ustavijo tudi v centru mesta, ki je na poti, tako da je to lahko tudi udoben način potovanja do katere od bližnjih metropol.

Delite prebrano naprej!