TERME LENTI, MADŽARSKA # 3 dnevno kopanje s polpenzionom že od €94,5/os

DESTINACIJA

TERME LENTI

HOTEL

BALANCE ****

CENA

94,50 EUR /2 NOČI/ 1 OS
+ polpenzion, kopanje in savnanje ter brezplačno bivanje za malčke

DATUMI

Kupon je unovčljiv do 2.9.2018

Terme Lenti

* Ponudba vključuje *
 • 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi
 • 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk z veliko svežimi in lokalnimi bio pridelki, mamljiva ponudba sladic ob 15:30 uri, bogata samopostrežna večerja) za 2 osebi
 • Popusti za otroke z vključenim polpenzionom (za max. 2 otroka v sobi z dvema odraslima osebama): otroci do 3,99 let brezplačno, od 4 do 9,99 let – 35 €/otrok/noč, od 10 do 11,99 let – 38 €/otrok/noč
 • Balance pijačo dobrodošlice (za odrasle kozarec penine, za otroke limonada)
 • Uporabo zunanjega dela vodnega parka Term Lenti (plavalni bazen, plavalni bazen – primeren za učenje plavanja, termalni bazen s čisto termalno vodo, otroški bazen z ”žaba” toboganom)
 • Neomejen vstop v termalno kopališče in energijski park Sv. Jurija (plavalni bazen, termalni zdravilni bazeni, otroški bazeni, bazeni z vodnimi masažami, velik tobogan) – neomejeno kopanje tudi na dan odhoda (v skladu z obratovalnimi časi bazenov)
 • Uporabo novega doživljajskega dela term (velik tobogan, družinski tobogan, doživljajski bazen s termalno vodo ter različnimi masažnimi elementi, jaccuzzi, slapovi …)
 • Vstop v hotelski wellness (notranji bazen, finska savna, aroma savna, parna in infra savna, terasa za počitek in sončenje) s široko ponudbo svežega sadja ter čajev
 • Vstop v hotelski fitness in uporabo TechnoGym kardio aparatov
 • Uporabo sprehajališča v energijskem parku Sv. Jurija ter uporabo bosonoge Kneipp steze
 • Pester wellness in animacijski tedenski program
 • Balance kopalno torbo z mehko kopalno brisačo, kopalnim plaščem in copati (za odrasle v času bivanja)
 • Brezplačno uporabo športne opreme (kolesa, nordijske palice …) glede na razpoložljivost
 • Brezplačno uporabo igralne sobe (XBOX, namizni nogomet)
 • Brezplačno uporabo družabnih iger v hotelski avli (šah, karte, poker miza)
 • Uporabo igral ter igrišča na prostem za otroke
 • Brezplačni Wi-Fi
 • Brezplačno parkirišče pred hotelom
 • Kupon je unovčljiv do 2. 9. 2018 (doplačilo za bivanje med vikendom znaša 5 €/odrasla oseba/noč)

VSE SKUPAJ že ZA €94,50/1 OS/2 NOČI

Privoščite si kratek, a popoln oddih v termah Lenti na Madžarskem, tik obmeji z Slovenijo!

Nov hotel Terme Lenti **** in energijski park Sv. Jurija ponuja 94 sobna 4. nadstropjih nudi 4-zvezdične kakovostne storitve. Hotel je neposredno povezan s pokritim delom termalnega kopališča. S tem ponuja gostom udoben in varen vstop brez ovir v termalno kopališče, kjer imajo hotelski gosti neomejen vstop.

Cena celotnega paketa 3 dnevnega dopusta za eno osebo z vključenim polpenzionom, savnanjem, kopanjem na Madžarskem v Terme Lenti že za  94,50 EUR (oz. 189 EUR/2 osebi + malčki). NAMIG: v kolikor želite podaljšati razvajanje v termah, lahko kupite več kuponov.

Vam izbrana destinacija ali termin ne ustrezata? Preverite tukaj!​

Letalske 
Karte

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe letalskih kart za drug termin ali destinacijo!

NASVET: JetRadar deluje tako, da primerja ponudbe vseh svetovno znanih iskalnikov (vključno z Skyscanner-jem, Momondo-m, idr.) ter vas v primeru želje po nakupu karte, preusmeri na stran, kjer je bila ponudba najdena. S ciljem, da najde najbol ugodno ponudbo, preišče tudi lokalne strani, zato se lahko zgodi, da vas na primer za nakup preusmeri na neko spletno stran v italijanskem jeziku, če je odhod letala iz Benetk ali Trsta. V kolikor tujega jezika niste vešči, pri nakupu svetujemo uporabo “google translate” strani, na kateri pristanete.

Nočitve 
in bivanje

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe nočitev za drug termin ali destinacijo!

NASVET#1: S klikom na ta ali gornji Booking link, boste po realizaciji nakupa in potovanja prejeli 10% vrednosti nazaj na svoj račun. Za vsak slučaj napišemo še referenčno kodo: 94513

NASVET#2:  Za prijavo svojega prvega računa Airbnb prejmete 30 EUR potovalnega kredita, ki ga lahko porabite že pri naslednjem potovanju. Z Airbnb imamo zelo dobre izkušnje – resnično dobite največ za najmanj denarja. Vendar, ker so ponudniki nočitev fizične osebe in ne registrirane ustavnove kot so hoteli, hostli, idr. predlagamo, da vedno preden izvedete rezervacijo, stopite v stik s posameznikom, ki ponuja nastvitev ter predhodno preberete ocene drugih gostov (review-e).  Za vsak slučaj napišemo še poln URL naslov z darilom, ki ga samo kopirate v brskalnik: https://www.airbnb.com/c/hanai42.

Letališki 
transfer

Za željen termin preverite konkurenčne ponudbe prevozov od doma do katerega do bližnjih letališč (in obratno)!

NASVET: Za svojo prvo vožnji pri ponudniku letaliških transferjev GoOpti lahko z uporabo kode RFLI553YE872 pridobite 5 EUR popusta! Hiter pregled cen in destinacij, ki jih GoOpti  ponuja, si poglejte tukaj. Imejte v mislih, da ponudniki transferjev ne vozijo zgolj do letališč, pač pa zelo radi ustavijo tudi v centru mesta, ki je na poti, tako da je to lahko tudi udoben način potovanja do katere od bližnjih metropol.

Delite prebrano naprej!