OHRID – MAKEDONIJA # 9 dni z vključenim prevozom iz Ljubljane že za €369/os

DESTINACIJA

Ohrid, Ohridsko jezero

HOTEL

HOTEL 3*/4* odvisno od termina

CENA

369 EUR /8 NOČI/ 1 OS
+ polpenzion, prevoz

DATUMI

Odhodi na dan: 23.6., 7.7., 11.8. in 15.9.2018

Ohridsko jezero

* Ponudba vključuje *
  • Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo
  • 7x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3*/4* hotelu za 1 osebo
  • 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 3*/4* hotelu za 1 osebo
  • Zunanje oglede po programu
  • Pristojbine in cestnine
  • Osnovno nezgodno zavarovanje
  • Spremstvo in organizacijo izleta
  • Kupon je unovčljiv na dan odhoda: 23. 6., 7. 7., 28.7., 11. 8. in 15. 9. 2018

VSE SKUPAJ že ZA €369/1 OS/8 NOČI

Doživite poletje malo drugače – ohladite se v Ohridskem jezeru!

Obiščite “Balkansko lepotico”. Starodavno mestece OHRID, nekdanja prestolnica velikega Samuelovega cesarstva, ponosno na svojo vihravo zgodovino, dolgo več kot tisočletje, je najdragocenejša zakladnica makedonske kulture in umetnosti. Tako njegovi bogati ostanki, vidni na skoraj vsakem koraku, z muzeji in številnimi cerkvami, ozkimi ulicami starega dela mesta in tradicionalno arhitekturo, skupaj s prijaznimi prebivalci, tvorijo podobo enega najzanimivejših balkanskih mest.

Cena celotnega paketa 9 dnevnega dopusta za eno osebo z vključenim polpenzionom in prevozom v Makedoniji v Ohridu že za  369 EUR.

Vam izbrana destinacija ali termin ne ustrezata? Preverite tukaj!​

Letalske 
Karte

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe letalskih kart za drug termin ali destinacijo!

NASVET: JetRadar deluje tako, da primerja ponudbe vseh svetovno znanih iskalnikov (vključno z Skyscanner-jem, Momondo-m, idr.) ter vas v primeru želje po nakupu karte, preusmeri na stran, kjer je bila ponudba najdena. S ciljem, da najde najbol ugodno ponudbo, preišče tudi lokalne strani, zato se lahko zgodi, da vas na primer za nakup preusmeri na neko spletno stran v italijanskem jeziku, če je odhod letala iz Benetk ali Trsta. V kolikor tujega jezika niste vešči, pri nakupu svetujemo uporabo “google translate” strani, na kateri pristanete.

Nočitve 
in bivanje

Uporabite iskalnik spodaj ali neposredne linke do globalnih iskalnikov desno ter preverite ugodne ponudbe nočitev za drug termin ali destinacijo!

NASVET#1: S klikom na ta ali gornji Booking link, boste po realizaciji nakupa in potovanja prejeli 10% vrednosti nazaj na svoj račun. Za vsak slučaj napišemo še referenčno kodo: 94513

NASVET#2:  Za prijavo svojega prvega računa Airbnb prejmete 30 EUR potovalnega kredita, ki ga lahko porabite že pri naslednjem potovanju. Z Airbnb imamo zelo dobre izkušnje – resnično dobite največ za najmanj denarja. Vendar, ker so ponudniki nočitev fizične osebe in ne registrirane ustavnove kot so hoteli, hostli, idr. predlagamo, da vedno preden izvedete rezervacijo, stopite v stik s posameznikom, ki ponuja nastvitev ter predhodno preberete ocene drugih gostov (review-e).  Za vsak slučaj napišemo še poln URL naslov z darilom, ki ga samo kopirate v brskalnik: https://www.airbnb.com/c/hanai42.

Letališki 
transfer

Za željen termin preverite konkurenčne ponudbe prevozov od doma do katerega do bližnjih letališč (in obratno)!

NASVET: Za svojo prvo vožnji pri ponudniku letaliških transferjev GoOpti lahko z uporabo kode RFLI553YE872 pridobite 5 EUR popusta! Hiter pregled cen in destinacij, ki jih GoOpti  ponuja, si poglejte tukaj. Imejte v mislih, da ponudniki transferjev ne vozijo zgolj do letališč, pač pa zelo radi ustavijo tudi v centru mesta, ki je na poti, tako da je to lahko tudi udoben način potovanja do katere od bližnjih metropol.

Delite prebrano naprej!